SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4 stars out of 460 reviews
12 Apr 2021 at 9:15 Lekker en gezond.
8 Apr 2021 at 11:46 Stoofvlees in de burito bowl was niet zo lekker dit keer. De stukken rundvlees waren veel lekkerder. De bezorger kon mijn appartement niet vinden waardoor het 10 min langer duurde.
7 Apr 2021 at 20:25 3 garig belegde taco’s ook nog zonder guacamole, jammer om hier €11 aan uit te geven aangezien jullie altijd mijn favoriete restaurant waren..
2 Apr 2021 at 8:34 Good sized burritos, cold salad inside cooled down the whole thing. Guacamole and chips were nice!
31 Mar 2021 at 7:16 Eten was top zoals altijd. Bezorging duurde echt veels te lang
29 Mar 2021 at 21:15 Eten kwam niet alleen koud aan, maar zelfs gekoeld. Alsof er een icepack tegen had gelegen. Na opwarmen in de magnetron was de burrito erg flauw en hij had weinig smaak.
27 Mar 2021 at 0:03 To the person who prepared our order today... thank you! We appreciate you :)
22 Mar 2021 at 21:05 Bestelde medium heet en Hot. Leek geen peper op te zitten op die medium en op de hot zat geen tot weinig saus. Gebeld en kreeg gelijk nieuwe burritos thuisbezorgd, helaas was de rijst niet gaar en heb ik beide weg moeten gooien.
5 Mar 2021 at 21:40 Standaard goed. Gezond en lekker.
4 Mar 2021 at 8:38 Salad was good, but overpriced
22 Feb 2021 at 19:26 Ik bestelde de Vegan Chili Sin Carne taco's, maar dit was een grote teleurstelling. Voor 11.95 kreeg ik 3 kleine en vooral erg koude taco's.
19 Feb 2021 at 21:48 Gezond en lekker. Vrijwel altijd snel bezorgd.