SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4 stars out of 436 reviews
14 Jan 2021 at 20:41 Snelle bezorging, alles was goed verpakt en het eten was heerlijk.
7 Jan 2021 at 22:42 Eten was koud toen het aan kwam, smaak was wel lekker
6 Jan 2021 at 20:32 Mijn bestelling: wel salsa geen kaas Bevestiging in app geeft aan: Geen salsa wel kaas Eten dat ik krijg: geen salsa geen kaas Vreemd.
6 Jan 2021 at 14:24 Altijd lekker eten! Je kan zien hoe alles vers wordt klaargemaakt, en altijd vriendelijk personeel.
29 Dec 2020 at 14:46 Didn't get guacamole that I paid for (second time now)
18 Dec 2020 at 19:15 goedkoper via salsashop.nl
11 Dec 2020 at 21:24 Super lekker en vers.
3 Dec 2020 at 18:58 Food was tasty. Not much sour cream though. Main problem was no cutlery delivered with either meal as requested and needed...
30 Nov 2020 at 21:05 Het vlees was net hondenvoer. Zowel me zoontje als ik hebben maar een paar happen van de salade gegeten. Ga er nooit meer wat bestellen
27 Nov 2020 at 18:44 the delivery was really cool, late and the burrito was open I ate with cutlery.
26 Nov 2020 at 22:51 Eten was lekker, maar de burrito was slap opgerold en erg waterig. Niet zoals ik het gewend ben.
26 Nov 2020 at 16:53 Had een bezorgtijd aangegeven vond het alleen jammer dat het 10 min later kwam, werk thuis en moet me aan een tijd houden. Maar het eten was heerlijke.