SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3 stars out of 548 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Salsa Shop Rotterdam Stadhuisplein. Want to know more? Find out more.

30 Jul 2022 at 20:27 Eten was lekker. Echter inmiddels wel wat koud door het lange wachten. Bestellen zou binnen 36 minuten bezorgd worden. Echter kwam dit 1.5 uur later aan.
19 Jul 2022 at 9:42 Het werd pas een 1.25 minuten later bezorgd
17 Jul 2022 at 22:25 Delivery was on time. Food was not good.. some burnt ingredients and not enough salsa :( I usually like this dish but today was terrible
4 Jun 2022 at 12:06 Really disappointed. Delivery took 75 minutes for 1 burrito bowl and drink, i didn't even receive the drink. Food was cold. I called them and they told me to reorder and that i had to wait again. Zero customer service from their side.
16 May 2022 at 20:02 Zoals altijd heerlijk eten, maar de bezorging was verschrikkelijk. Duurde heel erg lang en de food tracker bleef steeds verspringen naar een ander tijdstip.
10 May 2022 at 21:14 Hoewel de smaak goed was, was de inhoud HEEL ERG MAGER! Er was dubbel vlees besteld, maar hetgeen wat erin zat leek meer 1 portie. Ook zat er geen guacamole in! Wat is een burrito zonder guacamole?! De kwaliteit is niet meer wat het was.
8 May 2022 at 20:53 Helaas kwaliteit minder geworden, o.a. harde stukken kip
24 Apr 2022 at 20:54 Did not take 90 minutes but 120. Food was cold, one of the orders was wrong and there was a bone in the other. Unhappy.
16 Apr 2022 at 22:19 Eten matig al gemeld bij Salsa
5 Apr 2022 at 8:24 Normaal een groot fan van Salsashop, nu zeer teleurgesteld. We kregen amper gevulde chicken Taco's. Na klagen kregen we te horen dat ze normaal gevuld waren. acte.eu/SalsaShop.jpg laat een taco zien die max 1,5 cm gevuld is. Niet wat we gewend zijn.
27 Mar 2022 at 20:08 We hebben 3 uur (je kan niet meer dan 90 min kiezen) gewacht op onze bestelling. SALSA SHOP verwees steeds naar Thuisbezorgd en Thuisbezorgd was niet bereikbaar. Het eten was niet lekker. Gewoon smerig.
21 Mar 2022 at 21:11 Eten was prima, maar bezorging duurde echt belachelijk lang. Op maandagavond besteld voor bezorging om 19u en uiteindelijk om 20.15u pas ontvangen.