SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4 stars out of 395 reviews
30 Sep 2020 at 20:40 Eten veel te laat (op een doordeweekse avond!), onvoldoende inzicht in bezorgtijd (heeft bijna drie kwartier op ‘0’ minuten gestaan), eten was uiteindelijk koud en niet meer te eten. Nog steeds bezig mijn geld terug te krijgen. Verschrikkelijke ervaring
29 Sep 2020 at 21:50 Normaal altijd goed, vandaag bestel 2 porties taco’s €24,-, zijn amper gevuld en koud
28 Sep 2020 at 23:09 The food is excellent and they are very helpful as well!
28 Sep 2020 at 16:16 Geweldig lekker! Altijd veel en vers eten!
9 Sep 2020 at 20:53 Heerlijk! Zowel het eten als de huisgemaakte limonade.
7 Sep 2020 at 15:57 Really nice overall
6 Sep 2020 at 19:31 Het zou me niet verbazen als dit ook is hoe burritos traditioneel gemaakt worden, maar ik vond het weinig vlees en veel rijst en andere dingen. Vooral de guacamole was erg dominant aanwezig. De guacamole bij de tortillas was ook beetje smakeloos.
4 Sep 2020 at 22:24 Super lekker gegeten!! :) Ik had de Salsa shop nog gebeld want het duurde langer dan vermeld. Ik kreeg een klasse van een jongen aan de telefoon. Zo behulpzaam (sorry Thuisbezorgd— ontwikkelpuntje voor jullie) legde uit waarom het zo lang duurde.
3 Sep 2020 at 22:07 Eten wat afgekoeld maar wel heeel erg lekker!
31 Aug 2020 at 14:28 Was lekker eten alleen het was niet helemaal warm. Zelf nog even in de oven gegooid. Ik had een vega burrito en die was echt mega vullend.
28 Aug 2020 at 22:36 Het was echt vreselijk. Het duurde bijna twee keer zolang als verwacht was. Elke keer als het er bijna zou moeten zijn werd de bezorgtijd weer 20 minuten of meer. Het eten was koud, niet lekker, niet goed verdeeld en niet voor herhalen vatbaar.
23 Aug 2020 at 7:51 Pre ordered - it said in the app the order was accepted and it counted down to our chosen delivery time but the nothing. Then app updated to say another 24 mins. Portions were smaller than last time. I paid extra for grilled veg - didn't get them