SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 504 reviews
22 Oct 2021 at 22:52 Niet komen opdagen ok afgesproken tijd. Geld terug? 4 uur van tevoren besteld en niet gelukt om het op tijd te bezorgen. Klacht ook bij thuisbezorgd ingediend.
22 Oct 2021 at 22:39 Mijn bestelling kwam pas na een uur, m’n burrito was koud en de guacomole vergeten.
18 Oct 2021 at 8:58 Lekker en gezond. Altijd snel bezorgd
12 Oct 2021 at 18:14 Cold Food, even when the delivery person arrived sooner than expected. Food coming cold from the restaurant
12 Oct 2021 at 14:50 Super lekker eten. Alleen: waardeloze bezorging door Thuisbezorgd. Bestelling was niet doorgekomen. Salsa Shop heeft het super opgelost, maar slechte zaak van Thuisbezorgd!
2 Oct 2021 at 8:49 Niet gegeten omdat het opeens afhalen was terwijl ik op bezorgen stond.
17 Sep 2021 at 15:40 The food as always was nice! But, I ordered a soft corn tortilla tacos and I received with flour tortillas.
22 Aug 2021 at 20:53 Deze 30 min bezorgtijd staan voor 30 minuten te laat.. Ik had heel erg op tijd al besteld en aangegeven dat ik om 18:45 mijn bestelling wilde ontvangen. We kregen de bestelling thuis om 19:15. Het eten was ook al koud.
14 Aug 2021 at 12:43 It’s a very expensive place. I paid 50€ for two person. I like mexican food, but it was without taste. Small portions. Especially quesadilla. Nothing special.
9 Aug 2021 at 12:39 Great food! Please add Delfshaven to your delivery area.
5 Aug 2021 at 18:55 Eten was lekker
5 Aug 2021 at 9:24 You should try the yellow habanero salsa if you like spicy food