SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN

SALSA SHOP ROTTERDAM STADHUISPLEIN Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 295 reviews
19 Feb 2020 at 14:53 Het eten was fantastisch. Ze zijn alleen niet bereikbaar op hun telefoonnummer. Ik wilde mijn bestelling aanpassen. Ik heb 8 keer gebeld maar opgenomen werd er niet. Ik had om 11:00 besteld en 12:30 levering. Ik begon met bellen om 11:15 maar helaas.
17 Feb 2020 at 8:36 Altijd erg lekker, maar viel deze keer wat tegen.
16 Feb 2020 at 16:55 food came late and cold
3 Feb 2020 at 20:03 Altijd lekker eten, helaas was de bestelling niet compleet. We hebben niet al onze extra sides gekregen, jammer!
31 Jan 2020 at 15:19 I'm sorry, my bell I wasn't work ok! :( but the food it always the best of salsa shop!!
18 Jan 2020 at 21:11 De kip burrito was dit keer niet zo lekker als ik gewend ben. De heetste saus proefte ik amper volgens mij zat er zelfs geen saus op maar okay. Volgende keer beter hoop ik
18 Jan 2020 at 17:08 Tasty food
14 Jan 2020 at 19:56 Lekker eten, op tijd bezorgd. De porties zijn prima. Drankje en bestek waren vergeten.
14 Jan 2020 at 19:50 Lekker eten en snel bezorgd. Bij vragen bellen ze op voor verduidelijking, heel fijne service!
14 Jan 2020 at 8:30 Lekker en gezond. Vaak ook snel bezorgd.